Servicii Funerare Bucuresti

servicii funerareServicii Funerare – Desi nu este niciodata binevenita, moartea reuneste pe plan emotional intreaga familie. Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag, este un eveniment dificil si pentru multi dintre noi, greu de trecut. Pierderea unei persoane iubite prezinta o schimbare brusca, care adesea este marcanta. Prietenii si familia, au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea si pentru a incepe sa-si reorganizeze viata fara de cel/cea care a trecut in nefiinta. Inmormantarea reprezinta celebrarea vietii avuta de persoana iubita si trebuie organizata ca atare pentru mort.

Pentru a veni in ajutorul celor indurerati, noi va stam alaturi, oferindu-va servicii funerare, pompe funebre ajutorul necesar in astfel de momente neprevazute.

Va stam la dispozitie 24h/24, 7 zile/saptamana cu o echipa capabila sa va satisfaca nevoile intr-o maniera profesionala. Oferim servicii funerare complete in Bucuresti si nu numai. Firma de pompe funebre si servicii funerare cu peste 10 ani experienta in acest domeniu.

Stiind ca pierderea cuiva drag este o perioada dificila, firma noastra incearca prin oferirea unor servicii funerare complete sa va faca sa treceti mai usor prin acest moment. Telefoane Contact – 0788 882 411 – 0721 929 536 – 0788 132 656

Agentia Paul se poate ocupa de un intreg protocol,reguli, datini sau obiceiuri in functie de doleantele familiei indoliate sau a reprezentantilor decedatului dupa cum urmeaza:
– pregatirea persoanei decedate,
– pregatirea sicriului,
– manipularea acestora,
– transport national si international funerar,
– cortegiu funerar,
– sapare groapa loc de veci,
– ridicare placa lucrare loc de veci si punere la loc,
– cruci si monumente funerare,
– pregatire-consiliere pentru pomana mortului,
– ajutor intocmire acte necesare pentru inmormantare si pentru ajutor de inmormantare,
– incinerare,etc.