Termopane Ieftine Bucuresti Fabrica Termopane

Noi, cei de la WeltPlast, sunt convinsi ca am aflat cateva repere ale unei afaceri de succes. O afacere sanatoasa se bazeaza pe calitatea oamenilor din echipa, calitatea produselor promovate, bun simt, efort sustinut si rabdare. Dorim si urmarim permanent ca brandul nostru sa fie asociat cu cele mai bune produse, seriozitate, promptitudine, profesionalism, comunicare, ceea ce ne ofera rezultate deosebite la fiecare lucrare.
Va oferim o oferta de pret pentru termopane gratuit, plase anti insecte gratuit, dispunem de feronerie Rotto NT, GU, Mako si Kale, iar tipurile de profile pe care le punem la dispozitia clientilor sunt Termopane Rehau, Termopane Salamander, Weiss Profil si Termopane Aluminiu.
Echipa noastra produce si comercializeaza la cele mai bune preturi tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, tamplarie lemn stratificat, geamuri termoizolante, accesorii pentru ferestre, usi, jaluzele, rulouri exterioare si pervazuri PVC, aluminiu pregatite sa se supuna exigentelor clientilor si a pietei.
Produsele furnizate au ca scop izoloarea locuintelor de temperaturi scazute, zgomot sau intrusi, reusind, in acelasi timp, sa imbine utilul cu placutul, crescand gradul de confort si aspectul locuintei cu termopane ieftine de la noi.
Ne puteti vizita la adresa Str. Sergent Turturica, sector5 si ne puteti contacta la numerele de telefon 0724 121 744 / 0760 556 496/ 031 418 14 58 sau pe www.weltplast.ro

Sourced through Scoop.it from: weltplast.ro

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *